Kuat dan Tahan Lama dengan HebakBoh X

hebakboh x serum

Situasi berikut adalah kisah benar yang sering berlaku dalam alam rumahtangga. Isteri:"bangg.. kenapa jadi macam nii.. sejak akhir-akhir ni abang cepat je game awalll. Suami:"entah la yang, abang pun tak pasti kenapa performance abang makin merosot. Isteri:"kita kena buat sesuatu la bangg.. tak best la kalau berterusan camni. Suami:"tu la, abang tengah berusaha ni. Ayang ade ape-ape cadangan?  Isteri:"haa.. apa kate kita try Hebakboh X Serum nak bang? kawan ayang kat opis ade citer pasal produk ni. bagus taw bang.. diorang hepi sesangat dengan husben diorang" Suami:"hebakboh? cer citer cer citer lagi, bagus ke" Isteri:"kawan ayang kater, bagus tau bang.. boleh bagi tahan lamaaa.. bagi besarkan boboi abang tuu..hikhik, jom la bang, kita try, baru la best balik aksi kita macam dulu-dulu tu.. ayang pun boleh guna taw bang, hebakboh ni pompuan pun boleh pakai".

Ya.. kisah yang mungkin dianggap simpel, tetapi sangat penting dalam hubungan suami isteri, perlu dijaga agar kehamonian terperlihara. Apakah HebakBoh X ni?


HebakBoh X  Dengan 10 Ramuan Herba Terbaik Dan Selamat!

Satu-satu nya produk gel pertama di Malaysia sesuai diguna untuk lelaki dan wanita!! Dibuat dari herba. Bebas bahan kimia, selamat di guna. Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) - NOT170801839K.


Kebaikan Untuk Lelaki:
  • Memantapkan zakar.
  • Membetulkan urat saraf yang bermasalah.
  • Mencantikkan kulit zakar.
  • Membantu zakar yang kecil & pendek.
  • Melambatkan pancutan awal.
  • Menambah libido.
  • Merawat & mencegah angin pasang.
Kebaikan Untuk Wanita:
  • Membantu masalah payudara kecil.
  • Menegangkan payudara.
  • Memejalkan payudara.
  • Sebagai pelicir ketika bersama suami.
  • Menambah libido.
  • Merawat & memulih keputihan
  • Mengetat dan mewangikan vagina.

Apa Kandungan HebakBoh X, Hingga Begitu Hebat!?

Ini pertanyaan yang sangat baik dan penting!! HebakBoh X guna 100% bahan semulajadi, suci dan boleh diguna tanpa was-was. Ada 10 bahan terpilih menjadikan HebakBoh X lebih hebat dari yang lain:


Sireh -  herba berdaun sangat masyhur dalam dunia perubatan Nusantara. Mempunyai sifat semulajadi anti radang dan anti bakteria. Berkesan untuk mengatasi alahan, radang dan bau keputihan pada vagina. Pati Ikan Belacak -  hidupan marin berlumpur, terkenal dalam memantap dan memulihkan urat saraf. Menyegar dan memberi keteguhan zakar. Minyak Lintah - khasiat utamanya menberi tenaga dan keupayaan bersetubuh, zakar sentiasa hebat beraksi. Catuaba - herba yang kaya dengan hormon membesar, terutama bagi zakar dan payudara. Jika diamalkan, memontok payudara dan memanjangkan zakar. Tribulus - merangsang pengeluaran hormon testosteron lelaki dan hormon estrogen wanita. Meningkatkan kesuburan dan merawat mati pucuk. Gambir Serawak - melambatkan pancutan awal. Hubungan intim suami isteri lebih lama dan puas. Butea - sejenis bunga, membantu aliran darah ke zakar semasa keadaan tegang. Juga menyeimbangkan tekanan darah dalam badan. HabbatuSauda - herba mirip jintan manis ini terkenal untuk ketahanan bagi mengelak penyakit. Dhab - haiwan padang pasir, amalan lelaki perkasa Arab sejak turun temurun. Baik untuk merawat sistem badan, memberi kecergasan dan menaikkan syahwat.


Testimoni HebakBoh X

Betul ke Hebakboh ni berkesan? Hebat sangatkah? Tentu banyak persoalan berlegar-legar di pemikiran kita.. Bagi menjawab kemusykilan tadi, dibawah ada beberapa testimoni pengguna yang dah beli dan pakai.. ni real punya testimoni, dari customer yang berpuashati dengan Hebakboh X.


Testimoni 1


Customer dalam Testimoni 1 di atas berumur dalam lingkungan 50an. Antara kepuasan yang dibagitau, kulit 'senjata' kita akan menjadi lebih sihat, cantik dan menawan. Memang fungsi Hebakboh ni antaranya untuk kesihatan kulit, sebab kandungannya ada pati sireh dan aloe vera. Bahan ni bagi lembab dan bersihkan juga. Bayang kan.. tentu si isteri bertambah-tambah 'berselera' bila lihat boboi si suami 'handsome' menawan..hikhik

Testimoni 2


Ramai lelaki ingin 'senjata' yang besar dan panjang. Lelaki kena akui hakikat ni. Jika dah cuba macam-macam minyak, gel dan ubat, pun tak berkesan memperkasakan 'si boboi' kita, maka kenapa tidak beralih kepada HebakBoh X? Testimoni 2 di atas, sebagai bukti yang sangat menarik, nampak jelas kesan Hebakboh X, seminggu pakai dah nampak gomok bossku..huhuhu

Testimoni 3

Testimoni 3 ni yang paling best. Memang rasa puas la sesangat bagi suami, jika dapat mendayung lama, hingga isteri kepuasan.. sampai isteri surrender.. fuyoo.. terbukti memang terbaik Hebakboh ni.. 


Cara Guna HebakBoh X:

HebakBoh X ini bukan macam gel tahan lama lain. Ia dalam bentuk serum gel. Bermakna, bila disapu akan cepat meresap dan kering. Jadi, untuk lelaki cuma perlu pakai satu titis sahaja. Caranya, picit sekali punat bekas HebakBoh X di hujung jari, sapu rata ke seluruh zakar. Usap perlahan zakar agar diliputi serum ini. Ia akan kering dalam 1 minit sahaja. Bila kering, bolehlah urut perlahan zakar dari pangkal ke kepala, agar urat saraf aktif. Penting untuk aliran darah. Nanti, jika diamalkan selalu, masa urut tadi, urat zakar mula nampak timbul. Kemudian, zakar akan tegang setegang-tegangnya. Jangan panik. Keadaan ini akan membantu melatih otot zakar menganjal. Lama kelamaan, zakar akan panjang dan besar. Sapuan di kepala zakar selalu akan menghilangkan geli. Cara ini membuat kita akan tahan lama bila bersetubuh dengan isteri tercinta. Lepas disapu pada zakar, bila bersama isteri, tak perlu dibasuh zakar itu. Kerana nanti ia bertindak sebagai pelincir masa sorong tarik dalam kemaluannya. Serum ini juga tidak menimbulkan rasa kebas atau tidak selesa, samada di pihak suami, mahupun isteri. Baunya juga sangat wangi. Jika diamal selalu, isteri akan terasa perbezaannya dari sebelum pakai HebakBoh X. Kita power, isteri pun suker!!



Pos PERCUMA untuk Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak. Pesanan dibungkus dengan sampul 'bubble wrap' Prabayar Poslaju. Barang anda pasti sampai dengan cepat dan selamat.

Penghantaran secara terus COD boleh diatur ke kawasan:
Nilai, Salak Tinggi, Sepang, Dengkil, Kota Seriemas, Enstek, Labu, Sendayan, Ainsdale, Seremban, Seremban 2, Senawang, Semenyih, Mantin, Pajam, Beranang, Kajang, Bangi, Bukit Mahkota, Seri Putra, Seri Kembangan, Serdang, Putrajaya, Cyberjaya, Pulau Meranti, Banting.